Yvonne
Hits: 549

Unstoppable

Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

De mannen van team MPCoach hebben weer van zich laten horen.

Triatleet Rolf is tijdens een derde divisiewedstrijd in Almere met een 1/8 teamtriatlon op de eerste plaats terechtgekomen! Er stond een harde wind, wat met het zwemmen veel golfslag gaf, dat verzwaarde de prestatie. Ook met het fietsen en lopen speelde dit parten. Het was een pittige strijd. Rolf had individueel hoger kunnen eindigen, maar met het lopen heeft hij een ploeggenoot geholpen, om zo als eerste te eindigen. Je eigen prestatie ondergeschikt maken ten dienste van het doel, de teamspirit zat er duidelijk goed in!

tvhw Almere

Ook wielrenner Johan van der Eijk (DRC de Mol) heeft weer een goede prestatie geleverd in de ronde van Numansdorp. Traditioneel met wat nare bochten en veel vaart. Johan heeft het eerste deel van de wedstrijd goed positie gekozen in het peloton. Daarna ging hij mooi op tijd mee in de aanval en heeft met een kopgroep van vier man een aantal rondes de wedstrijd aangevoerd. In de laatste ronde bleek een vijfde renner in staat om zich bij de kopgroep te voegen, wat voor Johan uiteindelijk een vierde plaats opleverde. Super gedaan, zeker met een verkoudheid, die toch de nodige zuurstof beperkt.

Johan Numansdorp

Twee andere wielrenners van MPCoach, Remon de Man en Gert-Jan Overmaas (RC Hoekse Renners) zijn in het peloton geƫindigd en hebben weer wedstrijdervaring opgedaan.

Top gedaan, mannen, op naar de volgende! 

  • No comments found