Yvonne
Hits: 521

MPCoach zet de bloemetjes binnen

Het MPCoach team heeft afgelopen week zichzelf weer in de bloemetjes weten te zetten!

Rolf is met een run-bike-run als tweede geëindigd, een knappe prestatie want slechts enkele dagen eerder heeft hij een teamtriatlon onder zware omstandigheden succesvol volbracht. Dat hij zo hoog eindigt is te danken aan een uitgekiend trainingsschema en een dosis motivatie en doorzettingsvermogen. En tja, bloemen in het vooruitzicht! De afstanden van de run-bike-run: 3,6 km lopen (3:40 gemiddeld per km), 18 km fietsen (40 km/u gemiddeld) en 1,8 km lopen. 

Kuipersveer rbr

Guusje Waalboer heeft in Groot-Ammers tijdens het clubkampioenschap van zich laten horen. Ze rijdt dit seizoen voor Jan van Arckel. Na de opbeurende woorden van een medesporter “Oeh, Groot-Ammers, zwaar rondje!” wist Guusje als 9e overall te eindigen. Maar wat deze prestatie nog overstijgt is het feit dat ze clubkampioen is geworden in de juniorenklasse! Kom maar door met die bloemen en trui! Petje af!

Groot Ammers

Johan van der Eijk heeft in de Ronde van Rozenburg met 44 km/u een felle strijd geleverd. Vanaf ronde 25 deed hij mee aan een lange ontsnapping in een kopgroep met 3 man. Hier zijn 2 renners bij gekomen, die vanaf ronde 11 volgehouden hebben. In de laatste ronde, na een zinderende sprint, greep hij in Rozenburg nét naast de rozen. Hij kwam een halve band tekort voor het podium. Maar natuurlijk een zeer goede prestatie.

Rozenburg

Coach, masseur, sporters en de trouwe MPCoach fanclub kunnen niet anders dan verguld zijn met deze resultaten. Gefeliciteerd, mannen en vrouw! Top gedaan weer!  

  • No comments found